BinnensteBuiten gaat naar buiten!

6 juni 2017

Op 16 en 17 september vinden de opnames van het eerste BinnensteBuiten Festival plaats. En jij kan daarbij zijn! In het bosrijke gebied ‘Buiten in de kuil’ in Lage Vuursche ontmoet je onze experts en de programmamakers.  

Wat is er allemaal te beleven?

Er zijn demonstraties van onze chef-koks Ramon, Sharon, Leon en Alain. Je kan proeven van de lekkerste wijnen samen met sommeliers Milton en Lendl, wandelen met boswachter Marieke of vogelaar Camilla. Voor alle ‘groene’ vragen kan je terecht bij onze tuinexpert Martin en onze interieurontwerper deelt natuurlijk haar woonideeën.

Daarnaast kan je een radioworkshop volgen of woon een live-uitzending bij van radioshows Paul!, Hier is Haandrikman en Bureau Kijk in de Vegte.

Voor de hongerige maag zijn er natuurlijk diverse foodtrucks waar je overheerlijk eten kan proeven. Wellicht herken je ze uit een van onze uitzendingen... Ook voor kinderen is er van alles te doen: broodbakken met Sharon of hutten bouwen in het bos.

 Wil je meer informatie over deze opnames of direct tickets bestellen? Ga dan naar de site van het BinnensteBuiten festival.

De uitzending zal in het najaar te zien zijn op NPO 2. 

Laat je reactie achter