Martin Struger
tuinspecialist

Martin Stuger

In BinnensteBuiten helpt tuinspecialist Martin vastgelopen groen-liefhebbers uit de brand. Martin is een creatieve hovenier met een enorme kennis. Hij weet als geen ander hoe je een tuin aanlegt en het beste kan onderhouden.

Over Martin

Martin houdt van het buiten werken en van met natuurlijke materialen creatieve oplossingen creëren. Hij is niet alleen in de weer met bloemen en planten, maar maakt schuttingen, tuinhuisjes en decoratieve elementen zoals spiegels van drijfhout. Wij bieden een selectie van zijn favoriete items in BinnensteBuiten.

In het Brabantse Dongen wonen Hans en Ans al meer dan tien jaar met heel erg veel plezier in hun appartement in een oude schoenfabriek. Alleen hun balkon is niet erg kaal en saai, maar heeft ook een lelijke stalen wand aan de zijkant. Een leuke klus voor tuinexpert Martin Stuger, die tal van ideeën heeft.

Schoenfabriek in Dongen
Ik vind het elke keer weer moeilijk om los te laten.
-Martin Struger

Annemarie en Florentijn wonen sinds kort met hun twee zonen in Lisse. Voor de inrichting en verbouwing van het huis hebben ze goede en duidelijke plannen, maar voor de tuin hebben ze geen enkel idee, alleen maar vragen. Vooral ook omdat het een tuin met hoogteverschillen is. Tuinspecialist Martin Stuger weet daar raad mee.

Opknaptuin in Lisse

Tuinspecialist Martin Stuger is in Hoogeveen, waar hij een tuinklus aanpakt in een logeerhuis. In dit huis komen kinderen die iets extra's nodig hebben. Zij komen hier na school of na hun dagbehandeling. Helaas nodigt de grote achtertuin niet uit tot lekker spelen, want er is voornamelijk steen te vinden. Medewerkers en ouders doen daarom een beroep op Martin om de tuin te veranderen in een prachtige belevingstuin.

Gezamenlijke tuin in Hoogeveen
[Advertentie]

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!