Ik zoek altijd naar authenticiteit bij de opdrachtgever

Eva Smid

interieurontwerper

Eva Smid is een van de nieuwe interieurstylisten van BinnensteBuiten. Na haar studie aan Academie Artemis werkt ze als stylist en fotograaf voor interieur en magazines. Bij Eva gaat het niet alleen om het mooie plaatje, maar ook om het verhaal erachter. De mensen maken het huis, de verhalen maken het levend. In haar werk als stylist bij BinnensteBuiten komen al deze aspecten samen. Ze ziet het als een grote uitdaging om de persoonlijkheid van de bewoner in elke ruimte in huis of elk hoekje naar voren te laten komen.

Alles van Eva Smid

 1. Huis & Interieur
  Stilstaand beeld van Eva creëert de perfecte kinderhoek
  9 januari 2018

  Eva creëert de perfecte kinderhoek

  In Nijkerk wonen Mariëlle en Ewout met hun dochtertje Lotte. Ze willen graag een oplossing voor al het rondslingerende speelgoed in woonkamer.

 2. Huis & Interieur
  Stilstaand beeld van Probleem met opbergen
  31 oktober 2017

  Probleem met opbergen

  Jolanda en Chretien wonen met hun kinderen in Zeewolde. Jolanda vindt dat haar lieve Chretien wel wat hulp heeft verdiend bij de inrichting en schakelt de interieurstylist van BinnensteBuiten in.

 3. Huis & Interieur
  Stilstaand beeld van Van donker naar licht
  17 oktober 2017

  Van donker naar licht

  Interieurstyliste Eva is in Hoofddorp waar Annelies woont. Zij is ooit begonnen om haar woonkamer een Oosterse sfeer te geven, maar dat is in haar ogen nooit gelukt. Eva komt haar helpen.