Het moet makkelijk, voor iedereen te maken zijn.

Nadia Zerouali

culinair schrijver

Nadia is culinair schrijver van meerdere kookboeken waaronder het prijswinnende 'Melk & Dadels' dat ze schreef over en met Marokkaanse moeders.

Geboren en getogen in Winterswijk bakt Nadia als meisje met haar moeder brood en koekjes en maakt ze traditionele Marokkaanse gerechten. Haar werkmotto omschrijft ze als: Vertel mij wat je eet en ik vertel je wie of wat je bent. “Ik ben een echte thuiskok. Het moet makkelijk te maken zijn, stap voor stap, voor iedereen.” Voor BinnensteBuiten gaat Nadia op zoek naar bijzondere producten, om natuurlijk ter plekke mee te koken.

Alles van Nadia Zerouali

  1. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Vanilleroomijs met granaatappel
    18 april 2019

    Vanilleroomijs met granaatappel

    Culinair schrijver Nadia Zerouali is in het Drentse Fluitenberg. Hier gaat ze op bezoek bij melkveehouder en ijsmaker Barend Mul.

  2. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Jack Fruit
    3 april 2019

    Jack Fruit

    Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat koken met een heel bijzondere vrucht: de jackfruit. Deze exotische vrucht groeit in landen als Thailand en Maleisië en is de grootste boomvrucht ter wereld.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Indische jackfruit stoof met chayote-salade met frispittige dressing & witte rijst
    3 april 2019

    Recept Jackfruit

    Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat koken met een heel bijzondere vrucht: de jackfruit. Deze exotische vrucht groeit in landen als Thailand en Maleisië en is de grootste boomvrucht ter wereld.

  4. Recept
    4.666665
    Stilstaand beeld van Indische jackfruit stoof met chayote-salade met frispittige dressing & witte rijst
    3 april 2019

    Indische jackfruit stoof met chayote-salade met frispittige dressing & witte rijst

    Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat koken met een heel bijzondere vrucht: de jackfruit. Deze exotische vrucht groeit in landen als Thailand en Maleisië en is de grootste boomvrucht ter wereld.

  5. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Zeewierburger Amsterdam
    19 maart 2019

    Zeewierburger Amsterdam

    Culinair schrijver Nadia Zerouali is in Amsterdam-Noord waar zij een bezoek brengt aan Mark van Kulsdom. Hij is een bedrijf begonnen dat veganistische producten maakt, die in de restaurants op de menukaart kunnen worden gezet.

  6. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Veganburger topping
    19 maart 2019

    Veganburger topping

    Nadia is in Amsterdam-Noord waar zij een bezoek brengt aan Mark van Kulsdom. Hij is een bedrijf begonnen dat veganistische producten maakt, die in de restaurants op de menukaart kunnen worden gezet.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Pastamaker Hengevelde
    7 maart 2019

    Pastamaker Hengevelde

    Hoe komt een melkveehouder en kaasmaker erbij om pasta te gaan maken? Culinair schrijfster Nadia Zerouali is benieuwd als ze de Twentse melkveehouder Jan Keuper ontmoet.

  8. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Speltpasta met harissa
    7 maart 2019

    Speltpasta met harissa

    Hoe komt een melkveehouder en kaasmaker erbij om pasta te gaan maken? Culinair schrijfster Nadia Zerouali is benieuwd als ze de Twentse melkveehouder Jan Keuper ontmoet.

  9. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Caribische fruitsalade met hartige chocoladedressing
    20 februari 2019

    Caribische fruitsalade met hartige chocoladedressing

    Samen met chocolademaker Kees Raat maakt Nadia niet alleen chocola van boon tot reep, maar kan Nadia op haar beurt Caroline verrassen met mooie smaken.

  10. Recept
    3
    Stilstaand beeld van Perzische juwelenrijst
    6 februari 2019

    Perzische juwelenrijst

    Met Valentijnsdag alvast in gedachte, gaat Nadia bij haar op bezoek om met de eetbare rozen én met liefde, een gerecht te maken.

Pagina's