Het moet makkelijk, voor iedereen te maken zijn.

Nadia Zerouali

culinair schrijver

Nadia is culinair schrijver van meerdere kookboeken waaronder het prijswinnende 'Melk & Dadels' dat ze schreef over en met Marokkaanse moeders.

Geboren en getogen in Winterswijk bakt Nadia als meisje met haar moeder brood en koekjes en maakt ze traditionele Marokkaanse gerechten. Haar werkmotto omschrijft ze als: Vertel mij wat je eet en ik vertel je wie of wat je bent. “Ik ben een echte thuiskok. Het moet makkelijk te maken zijn, stap voor stap, voor iedereen.” Voor BinnensteBuiten gaat Nadia op zoek naar bijzondere producten, om natuurlijk ter plekke mee te koken.

Alles van Nadia Zerouali

  1. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Peren in Hendrik Ido Ambacht
    7 oktober 2017

    Peren in Hendrik Ido Ambacht

    Nadia Zerouali is bij Wouter den Boer die haar op een bijzondere plek welkom heet. Een oogverblindend mooi perenbomenlaantje geeft Nadia inspiratie voor een lekker gerecht met peren!

  2. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Westlandse druivenkwekerij
    5 oktober 2017

    Westlandse druivenkwekerij

    Nadia is in het Westland waar Hilde en Arnold Jansen in Den Hoorn de enige overgebleven professionele druivenkwekerij van Nederland hebben.

  3. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Gevulde druivenbladeren
    5 oktober 2017

    Gevulde druivenbladeren

    Nadia is in het Westland waar Hilde en Arnold de enige overgebleven professionele druivenkwekerij van Nederland hebben. Nadia laat zich inspireren door de druiven en maakt er een lekker gerecht mee.

  4. Recept
    3.5
    Stilstaand beeld van Gepofte peer met peerkaramel & steranijsroom
    21 september 2017

    Gepofte peer met peerkaramel & steranijsroom

    Nadia Zerouali is bij fruitboomdeskundige Wouter den Boer Een oogverblindend mooi perenbomenlaantje geeft Nadia inspiratie voor een lekker gerecht met peren!

  5. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Texelse schapenkaas
    16 september 2017

    Texelse schapenkaas

    Een nieuw gezicht maakt haar opwachting in BinnensteBuiten: culinair schrijver Nadia Zerouali. Vandaag ontmoet zij Jan Willem Bakker die schapen op houdt.

  6. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Salade met schapenkaas en zeegroenten
    7 september 2017

    Salade met schapenkaas en zeegroenten

    Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet Jan Willem Bakker. Hij houdt op Texel schapen en Nadia maakt van de schapenkaas die Jan Willem maakt een lekkere salade.

  7. Recept
    4.666665
    23 mei 2017

    Harira en dadels uit de oven

    ''Ik maak een gerecht dat ik heerlijk vind maar waarmee ik ook anderen kan inspireren.''...