Ambachtelijk ijs

12 mei 2017
Stilstaand beeld van Ambachtelijk ijs

Culinair expert Alain Caron bezoekt in Meerkerk een echt familiebedrijf. Van het gezin Van der Ham met elf kinderen zijn vader Arie, moeder Aartje, zoon Martijn en dochter Mariette gepassioneerd bezig met het maken van ambachtelijk ijs. Met uiteraard melk van de eigen koeien.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    Stilstaand beeld van Appelcompote
    6 november 2015

    Appelcompote

    Ramon ontmoet Andreas Giel die zelf cider maakt. Hij laat zich inspireren en maakt er een lekker snack bij.

  2. Recept
    Stilstaand beeld van Een pijlsnelle maaltijd
    16 november 2015

    Een pijlsnelle maaltijd

    Sharon maakt een snelle maaltijd met calamares en limoenrijst. En met natuurlijk een smakelijk watertje om erbij te drinken.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Waddenrum
    17 februari 2017

    Waddenrum

    Alain is in het Friese dorpje Tzum. Maarten experimenteert in zijn disilleerderij met het maken van rum. Waddenrum, wel te verstaan.

  4. Recept
    Stilstaand beeld van Italiaanse boerenkool
    4 mei 2017

    Italiaanse boerenkool

    Sharon bereidt een heerlijke Italiaanse boerenkool, zéker ook lekker in het voorjaar met cavolo nero (palmkool).

  5. Recept
    Stilstaand beeld van Tagliatelle met zalm
    26 januari 2016

    Tagliatelle met zalm

    Chef-kok Ramon maakt een lekkere en snelle maaltijd met tagliatelle en zalm.

  6. Recept
    Stilstaand beeld van Geflambeerde warme appeltaartjes
    27 december 2016

    Geflambeerde warme appeltaartjes

    Ramon maakt heerlijke geflambeerde warme appeltaartjes. Deze zijn ook heerlijk om later deze week op oudejaarsdag op tafel te zetten.

  7. Recept
    Stilstaand beeld van Tartaar van vers fruit
    17 februari 2017

    Tartaar van vers fruit

    Alain maakt met de Waddenrum van Maarten een heerlijk dessert. Tartaar van vers fruit met een chocolade-rumsaus.

  8. Recept
    Stilstaand beeld van Hollands tartaar
    2 mei 2016

    Hollands tartaar

    Chef-kok Ramon Brugman maakt een snelle maaltijd: tartaar van gezouten haring.

Pagina's