Bijzondere chocolade

17 april 2017
Stilstaand beeld van Bijzondere chocolade

Alain Caron mag op bezoek bij Tom van de Veen. Deze bevlogen chocolatier maakt deel uit van het Nederlandse Patisserie Team, dat alles zegt over de geweldige dingen die hij doet met chocolade. Tom werkt ook graag met ingrediënten uit de natuur: dennennaalden, bloesems, watermunt en spirea bijvoorbeeld. Deze tweede paasdag maakt Alain ree met chocoladesaus en Tom maakt er paaseitjes bij met een vulling van dennennaalden.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    Stilstaand beeld van Oosterse zalm-tartaar
    21 januari 2016

    Oosterse zalm-tartaar

    Ramon maakt een oosterse tartaar van zalm. En wat serveert hij erbij? Kletskopjes met sambal en sesam.

  2. Recept
    Stilstaand beeld van Salade van zalm en kaffir limoen
    10 februari 2017

    Salade van zalm en kaffir limoen

    Bij de bierbrouwerij van de 23-jarige Tommie maakt Leon een salade van zalm en kaffir.

  3. Recept
    Stilstaand beeld van Kokos-kerrie kippenboutjes
    6 april 2017

    Kokos-kerrie kippenboutjes

    Sharon maakt één van haar eigen favoriete recepten: kokos-kerrie kippenboutjes met Chow Mein. Een exotisch feestje op je bord.

  4. Recept
    Stilstaand beeld van Salade met een bitterbal van bietjes
    5 mei 2016

    Salade met een bitterbal van bietjes

    Alain en chef-kok Jonathan Karpathios dagen elkaar uit om iets lekkers te maken met een bitterbal van biet. Ofwel de bieterbal.

  5. Recept
    Stilstaand beeld van Pastinaak stamppot
    17 januari 2017

    Pastinaak stamppot

    Sharon maakt een stamppot met de lievelingsgroente van collega-kok Ramon: pastinaak.

  6. Recept
    Stilstaand beeld van Het is weer stamppot-tijd!
    3 november 2015

    Het is weer stamppot-tijd!

    Het wordt weer stamppot-tijd! Sharon maakt een snelle maaltijd met een heerlijke stamppot van snijbiet en kabeljauw.

  7. Recept
    Stilstaand beeld van Ruderlende met sause Choron
    4 maart 2016

    Ruderlende met sause Choron

    Leon maakt een runderlende met sause Choron voor bij tomatenwijn.

  8. Recept
    Stilstaand beeld van Gegrilde dorade met een couscoussalade
    19 september 2016

    Gegrilde dorade met een couscoussalade

    Ramon maakt een snelle dorade van barbecue met een salade van couscous.

Pagina's