Fuikvissen met Alain

5 april 2017
Stilstaand beeld van Fuikvissen met Alain

Op het prachtige eiland Terschelling werken Willemijn Steentjes en Flang Cupido samen aan een culinaire plek op het eiland. Ze maken gebruik van alle voeding die op de wadden te vinden is: oesters, kokkels, zeewier en zeekraal, maar ook zilte grond. Culinair expert Alain Caron leert van Flang alles over vissen op het wad. Als tegenprestatie maakt Alain een bijzonder gerecht met alikruiken en kokkels.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    Stilstaand beeld van Kaasfondue
    3 januari 2017

    Kaasfondue

    Ramon maakt kaasfondue op makkelijke en snelle wijze.

  2. Recept
    Stilstaand beeld van Vega salade
    18 januari 2017

    Vega salade

    Alain in het restaurant van Ewout en Liesbeth waar niet gekookt wordt met vlees en vis. Alain kook samen met de vegachef een heerlijk gerecht.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Say cheese!
    19 februari 2016

    Say cheese!

    Culinair expert Alain Caron bezoekt in IJmuiden Betty Koster, die alles, maar dan ook alles weet...

  4. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Het witte goud
    13 mei 2016

    Het witte goud

    Culinair expert Alain Caron wordt blij van dé seizoensgroente: asperges! En daar wordt ook nog...

  5. Recept
    Stilstaand beeld van Broodje leverworst met gekarameliseerde sjalotjes
    6 mei 2016

    Broodje leverworst met gekarameliseerde sjalotjes

    Leon combineert twee ambachtelijke lekkernijen tot een smakelijke snack: bier en worst.

  6. Recept
    Stilstaand beeld van Steak tartaar met gepocheerd ei
    29 september 2016

    Steak tartaar met gepocheerd ei

    Ramon maakt steak tartaar met een gepocheerd ei, dikke friet en honing- mosterdmayonaise.

  7. Recept
    Stilstaand beeld van Tarte tatin Ramon
    30 augustus 2016

    Tarte tatin Ramon

    Chef-kok Ramon Brugman maakt tarte tatin van rode ui, met geitenkaas, rucola en auberginecompote.

  8. Recept
    Stilstaand beeld van Hollands tartaar
    2 mei 2016

    Hollands tartaar

    Chef-kok Ramon Brugman maakt een snelle maaltijd: tartaar van gezouten haring.

Pagina's