Port van pruimen

9 september 2016
Stilstaand beeld van Port van pruimen

Chef-kok Leon en sommelier Milton bezoeken in Leerdam de pruimenboomgaard van fruittelers Teun en Lies Weverwijk en leren alles over pruimenport.

Het bijbehorende recept vind je hier: 
Zomerwild carpaccio van reebok

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    Stilstaand beeld van Sweet chili chicken
    21 maart 2016

    Sweet chili chicken

    Chef-kok Sharon de Miranda maakt een niet te duur gerecht: sweet chili chicken met zelfgemaakte...

  2. Recept
    Stilstaand beeld van Glutenvrije brownie
    9 februari 2017

    Glutenvrije brownie

    Sharon maakt vandaag glutenvrije brownie van zwarte bonen.

  3. Recept
    Stilstaand beeld van Visschotel van het wad
    5 april 2017

    Visschotel van het wad

    Alain leert van Flang alles over vissen op het wad. En maakt met de vissen die gevangen worden een heerlijk gerecht.

  4. Recept
    Stilstaand beeld van Carpaccio van tonijn
    20 mei 2016

    Carpaccio van tonijn

    Alain maakt bij een bijzondere wijn een carpaccio van tonijn!

  5. Recept
    Stilstaand beeld van Italiaanse boerenkool
    4 mei 2017

    Italiaanse boerenkool

    Sharon bereidt een heerlijke Italiaanse boerenkool, zéker ook lekker in het voorjaar met cavolo nero (palmkool).

  6. Recept
    Stilstaand beeld van Dessert met pompoen
    25 oktober 2016

    Dessert met pompoen

    Het is bijna Halloween dus chef-kok Ramon Brugman gaat kijken bij de pompoenkwekerij van Miranda...

  7. Recept
    Stilstaand beeld van Heilbot of kabeljauw met ratjetoe
    11 november 2015

    Heilbot of kabeljauw met ratjetoe

    In de Rotterdamse Markthal ontmoet Alain meesterkok François Geurds. Hij maakt een gerecht met vis.

  8. Recept
    Stilstaand beeld van Coq au vin
    1 maart 2016

    Coq au vin

    Ramon Brugman maakt coq au vin met aardappelpuree. Klinkt chique, is lekker betaalbaar.

Pagina's