Comfortfood in een kommetje. Het leven wordt niet veel mooier. Noedels, nacho's of een poké bowl. Ga los en geniet.

Superverse noedels

Ramon weet hoe hij indruk kan maken! Tuurlijk kan je gaan voor de kant-en-klaar noedels, maar als je ze zelf maakt. Dan scoor je punten! En dan die zalige bak warme noedels met paksoi als resultaat. Deze vergeet je nooit meer. 

Bekijk het recept

Lekker losjes bakje poké

Een populaire nieuwkomer, de poké bowl. Van origine uit de Hawaïaanse keuken en lekker losjes opgezet. Er kan van alles in; zalm, bosuitje, avocado. Doe wat je wilt! Of volg het stappenplan van Ramon. Het mag allemaal.

Bekijk het recept

Creatieve noodles uit de kast

Oeps, avondklok gemist! Gooi die kast open en haal er wat uit, zoals Sharon als geen ander kan. Zij kan van een potje witte bonen zo een kommetje comfortfood te maken: met boekweit noedels, kokos en spinazie. Klaar ben je!

Bekijk het recept

Knisperende nacho's

Die knisperende nacho's, het frisse zuurtje van de Griekse yoghurt, zachte kidneybonen, zoete mais en dan die kaneel en komijn door het gehakt. Die had je niet verwacht?! Maar lekker! Proeven deze bowl.

Bekijk het recept

Zet je tanden erin

Sharon sluit deze lijst met lekkermakertjes af, en wel met een loempia. Misschien ooit een jaren 90 snack, van de lokale Chinees op het winkelcentrum. Maar vergis je niet: hoe Sharon ze maakt. Die zijn tijdloos. 

Bekijk het recept