Koken op één gaspitje is een uitdaging, maar als onze chef Ramon het kan, kan jij het ook! Hij maakte een video-serie met de vijf lekkerste camping recepten.

Shakshuka met zelfgebakken flatbread

Populair vegetarisch stoofgerecht uit het Midden-Oosten. Je maakt het met eieren in een tomatensaus (mild of pittig) waar je met hartelust in kan dippen met zelfgebakken flatbread. 

Bekijk het recept

Vis van de barbecue met gegrilde groentes

Vis grillen op de BBQ is gemakkelijk, snel en vooral heel erg lekker. Blijf erbij staan, want vlees op de grill doet er vaak langer over. Voor je het weet, kan je aan tafel!

Bekijk het recept

Quesadilla's met kaas en verse kruiden dip

Knapperig en smeuïg: quesadilla's zijn gewoon verslavend lekker. Verse kruiden dip met munt en koriander erbij en aanvallen maar!

Bekijk het recept 

Steak met gepofte aardappels van de BBQ

Dit heeft even tijd nodig, maar als je de BBQ 's middags al aansteekt, heb jij geen stress. Past wel bij een langzaam ritme op de camping en dan zit jij vanavond heerlijk aan je steak met gepofte aardappeltjes. 

Bekijk het recept

Risotto met verse groentes en gegrilde zalm

Je hebt nodig: BBQ en een pannetje voor de risotto. Dat valt wel mee toch? En kijk nou wat een plaatje! Reken maar dat al je buren straks bij jou tentje staan voor dit recept.

Bekijk het recept