Op warme, zomerse dagen wil je niets liever dan een frisse salade! Maar alleen op een bordje sla kan je niet lang vooruit. Probeer deze fantastische royale salades.
Pompoensalade met pistache en knapperig broodje braadworst

1. Pompoensalade met pistachenootjes en een broodje braadworst

Begin met deze lauwwarme salade met pompoen, geroosterde pistachenoten, een broodje gegrilde braadworst met rode kool, verse kruiden en een scheutje honingmosterdsaus.  

Bekijk het recept

2. Kleurrijke salade met rode biet, avocado en zachte geitenkaas

Dan de grote favoriet van de BinnensteBuiten kijkers: deze frisse salade met rode biet, avocado en room zachte geitenkaas. Perfect natuurlijk voor een lichte lunch. 

Bekijk het recept

3. Royale salade met noedels, groenten, reepjes kip en sesamdressing

Op de derde plek: een royale salade bomvol Oosterse groenten, lichte glasnoedels, een frisse dressing met limoen, rode peper, gember en reepjes geglaceerde kip met sesam.

Bekijk het recept

4. Gerookte makreelsalade met frisse rode ui en augurkjes op toast

Haal een visje bij de vishandel of pak uit en rook zelf een flinke moot makreel! Want deze salade is een smaakexplosie dankzij de zachte vis met citroen en frisse rode ui en augurk.

Bekijk het recept

5. Aardappelsalade met dressing van wilde kruiden

Tenslotte dit bijzondere bordje salade met krieltjes. Niet zomaar een aardappelsalade, maar een kunstige combinatie met een dressing van wilde kruiden: linde-/, vlierbloesem en kamille.

Bekijk het recept

Probeer deze verrukkelijke 0.0% cocktail met munt

Met dit warme weer zoek je verkoeling! NPO Radio 2 DJ Gijs Staverman en BinnensteBuiten chef Ramon Brugman hebben voor jou de perfecte oplossing: een 0.0% cocktail met munt.   

Maak dit recept

Lekkere track: Ramon en Gijs maken een 0.0 cocktail