Voor het eerst in BinnensteBuiten

In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. Culinair expert Alain Caron bezoekt het trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil Rosah. Hij spreekt met de vluchtelingen over hoe dit initiatief ze verder helpt. Samen maken ze een heerlijk gerecht, met wereldse invloeden. 

Bekijk de video

Warme bakker Amsterdam

Rosah is op bezoek bij bakker Maarten in Amsterdam. Hij maakt desembrood op een bijzondere manier. Rosah gaat aan de slag met het brood van Maarten en verrast hem met zelfgemaakte gnocchi.

Bekijk de video
Ik ben trots op alles wat van Nederlandse bodem komt
Rosah van Schendelen

Bekijk alles van Rosah van Schendelen

Filters
Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing