Smelten voor chocolade

Tegen een chocolade paasei kan weinig op. Je hersenen slaan letterlijk op hol. Dat komt door endorfine, suiker en de sensatie in jouw mond. Smelt al die overgebleven paas chocolade dus om en maak er iets moois van!

Chocola en avocado

Onze chef Sharon bundelt haar krachten in deze vegan chocolade avocadotaart. Smeuïg en vegan! Als extraatje maakt ze nog een 'golden almond latte', met warme amandelmelk en kaneel.  

Maak dit recept

Chocolade avocadotaart | BinnensteBuiten

Chocolade en vijgen

Met zoetigheid weet onze chef en patissier Ramon altijd wel raad. Nu kiest hij voor een geglaceerde chocoladegebakje met verse vijgen. Verrukkelijk en lekker behapbaar. 

Maak dit recept

Geglaceerde chocoladegebakjes | BinnensteBuiten

Chocolade en fruit

Onze chef Nadia weet al veel van fair trade chocolade maar leert nog meer bij van chocoladekenners Caroline en Kees. Alles komt samen in deze Caribische fruitsalade met choco dressing!

Maak dit recept 

Caribische fruitsalade met hartige chocoladedressing | BinnensteBuiten

Chocolade en kersen

Je kent hem wel, deze klassieker: de Schwarzwälder Kirschtorte. Zeer bekend taartje uit het Duitse Zwarte Woud, waar ze massaal gaan voor kersen, room en pure chocolade. Ramon houdt ervan en geeft er zijn eigen draai aan!

Maak dit recept 

Schwarzwälder kirschtorte | BinnensteBuiten

Chocolade en eendenborst

Denk buiten de gebaande paden en plots zie je het bittertje van de chocolade passen bij een hartig hoofdgerecht. Onze culinair expert Alain maakt eendenborst overgoten met chocoladesaus.

Maak dit recept 

Duurzame chocolade Utrecht | BinnensteBuiten

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!