Knolselderij en jacobsschelp

chef-kok
Leon Mazairac
Knolselderij en jacobsschelp (19)
Gerecht
Vis
Bereidingstijd
Menu
Voor- en bijgerecht
Gemiddelde waardering
6 personen
Ted en Nicoline Vaalburg telen onder meer knolselderij op hun bedrijf in Zuidschermer. De laatste knolselderij van dit jaar is klaar om geoogst te worden uit de dikke kleigrond. De oer-Hollandse knol is een beetje een ondergeschoven kindje van de groenten: veel mensen kennen 'm alleen uit de erwtensoep. Volgens Ted is de knol niet sexy genoeg, maar is het een prachtig en smaakvol product. Chef-kok Leon Mazairac is dat helemaal met hem eens: hij is gek op knolselderij en gebruikt het vaak in zijn gerechten. Hij kijkt mee op het bedrijf van Ted en Nicoline en maakt wat lekkers met gepofte knolselderij.
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Recept

Ingrediënten

Het recept komt zsm op de site.

  1. 1

    .

Eet smakelijk!

Wat vond je van het recept?

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!