Recept: Knolselderij en jacobsschelp

26 januari 2018
Waardeer: 
(Totaal: 5 stemmen)
Stilstaand beeld van Knolselderij en jacobsschelp
Ted en Nicoline Vaalburg telen onder meer knolselderij op hun bedrijf in Zuidschermer. De laatste knolselderij van dit jaar is klaar om geoogst te worden uit de dikke kleigrond. De oer-Hollandse knol is een beetje een ondergeschoven kindje van de groenten: veel mensen kennen 'm alleen uit de erwtensoep. Volgens Ted is de knol niet sexy genoeg, maar is het een prachtig en smaakvol product. Chef-kok Leon Mazairac is dat helemaal met hem eens: hij is gek op knolselderij en gebruikt het vaak in zijn gerechten. Hij kijkt mee op het bedrijf van Ted en Nicoline en maakt wat lekkers met gepofte knolselderij.

Ingrediënten voor Knolselderij en jacobsschelp

Het recept komt zsm op de site.

Aan de slag

  1. 1

    .

Eet smakelijk!

Laat je reactie achter