Tongscharfilet met kruiden

Herborist Dave Zwaardman Oostvoorne
5 min
Gerecht
Bereidingstijd
Menu
Gemiddelde waardering
10 personen
Als chef-kok kwam Dave Zwaartman in aanraking met het wildplukken. Hij ging een dagje op pad met een specialist en raakte er zo aan verknocht dat hij niet veel later zelf de opleiding tot herborist afrondde. Inmiddels heeft hij de horeca vaarwel gezegd, maar neemt hij nog wel geregeld enthousiaste koks mee de duinen in om hen te inspireren en te informeren over wat er allemaal groeit. Culinair expert Alain Caron krijgt in het Zuid-Hollandse Oostvoorne een kijkje in de keuken van de duinen, waarbij hij wordt meegezogen in het enthousiasme van de geboren herborist.
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Recept

Ingrediƫnten

Bereiding

Eet smakelijk!

Wat vond je van het recept?

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!