Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Verse pasta met Hollandse garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met room, citroen en Hollandse garnaaltjes

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling