Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Sharon de Miranda

Broodje pulled sprinkhaan

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander
Sharon de Miranda

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Sharon bakt chocolade muffins
Sharon de Miranda

Sharon bakt chocolade muffins

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond