ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Sederavondmaal

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Alphense rosé

Alain Caron

Duif met aardappelpuree en appels in ’t hooi