Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Stamppot met pastinaak, witte kaas en Gelderse rookworst

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

wrap met kip, mozzarella en hazelnoten
Sharon de Miranda

Wraps met gebakken kip, mozzarella, hazelnoten en pittige saus

Plaattaart met camembert, wortel, walnoten en stoofperen
Sharon de Miranda

Plaattaart met wortel, walnoten, stoofpeertjes, dadels en camembert

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs