Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Sharon de Miranda

Broodje pulled sprinkhaan

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Pompoen cheesecake
Sharon de Miranda

Cheesecake met pompoen en kaneelcrème