Sharon de Miranda

Broodje pulled sprinkhaan

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Sharon de Miranda

Empana met kippensoep en mais

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Leon Mazairac

Broodje kraai

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)