ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!