Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Sharon de Miranda

Thaise noedels met garnalen en pindadressing

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Sharon de Miranda

Thaise viskoekjes met rijkgevulde eiermie

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Sharon de Miranda

Zalmburger met yoghurt-dille saus en krieltjes

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Alain Caron

Paksoi met zalm