Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Ramon Brugman

Mokka-oublies