Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Venkelsalade