Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Alain Caron

Macarons Groningen

Ramon Brugman

Royaal gevuld paasbrood met amandelspijs, walnoten en rozijnen