Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Yakitori spiesjes
Ramon Brugman

Yakitori met edamame boontjes

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Ramon Brugman

Runderhaasrolletjes met bergkaas en spinazie

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Wiener Schnitzel - Lekkere Track
Ramon Brugman

Wiener schnitzel met citroen en peterselie

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Entrecote met zeekraal en zelfgemaakte rösti
Ramon Brugman

Entrecote met zeekraal en zelfgemaakte rösti

Ramon Brugman

Noedelsalade met geglaceerde zoete kip en groenten

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Ramon Brugman

Oosterse kokoskip met zoetzure komkommer

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Ramon Brugman

Club sandwich à la Ramon

Alain Caron

Sederavondmaal

Ramon Brugman

Broodje Surinaamse kip met sambal

Ramon Brugman

Spaghetti met andijvie en ham

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie