Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Stamppot met pastinaak, witte kaas en Gelderse rookworst

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Roerbakbroccoli met biefstukpuntjes
Sharon de Miranda

Roerbakbroccoli met biefstuk, pinda’s en zoete aardappelfriet

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing