Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sharon de Miranda

Thaise noedels met garnalen en pindadressing

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Sharon de Miranda

Thaise viskoekjes met rijkgevulde eiermie

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Sharon de Miranda

Zalmburger met yoghurt-dille saus en krieltjes

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Sharon de Miranda

Freekeh met gesmoorde vis

Sharon de Miranda

Gefrituurde rivierkreeftjes

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Verse pasta met Hollandse garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met room, citroen en Hollandse garnaaltjes

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling