Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Croissant met zalm en roerei
Ramon Brugman

Luxe croissant met gerookte zalm, roomkaas en roerei

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Ramon Brugman

Oesters met oosterse en zure dressing

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden