Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel

Ramon Brugman

Aardbeienschelpen met witte chocolade en Zwitserse room

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus

Ramon Brugman

Gevulde speculaas