Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Sharon bereidt wat lekkers met cassave en vis
Sharon de Miranda

Gevulde cassave met vis en komkommersalade

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Gebakken rijst met zeevruchten
Sharon de Miranda

Gebakken rijst met zeevruchten en kabeljauw

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Ovenschotel met makreel
Sharon de Miranda

Kruidige rijst met groenten, roomkaas en makreel uit de oven

Kerriegamba's met jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Gamba's met jasmijnrijst, kousenband en bakbanaan

Sharon de Miranda

Pasta met groenten en kabeljauw uit de oven

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Sharon de Miranda

Gebakken rijstvellen gevuld met groenten

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade met een salade vol groente

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus