Ramon Brugman

Thaise visburger met salade en pittige saus

Ramon Brugman

Orzo met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Alain Caron

Paksoi met zalm

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Ramon Brugman

Sushi

Ramon Brugman

Rode viscurry met saffraanrijst

Ramon Brugman

Foreltartaar

Ramon Brugman

Gerookte makreelsalade