Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Alain Caron

Bieten met dressing van sojasaus

Alain Caron

Kabeljauw gemarineerd in olijfolie

Alain Caron

Roodbaars, coquilles en gepofte quinoa

Leon Mazairac

Insecten pasta carbonara

Alain Caron

Shii-takes met kabeljauw, gamba’s en inkvis.

Leon Mazairac

Gelakte paling met appelstroop