Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen.
Alain Caron

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen met een kaviaar van witlof en spitskool

Alain Caron

Tulpenbollen recept

Alain Caron

Geitengeluk Siebengewald

Alain Caron

Vegan landbouw in Oirschot

Leon Mazairac

Belgisch kervelsoepje

borst
Alain Caron

Borsjtsj

Leon Mazairac

Hoofdgerecht kerstdiner

Alain Caron

Ratatouille met gevulde Içli Köfte

Alain Caron

Kaassoufflé

Alain Caron

Verse asperges met een kwarteleitje