Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Kalfsrollade met biologische spruitjes en zalmeitjes

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Alain Caron

Erwtensoep van Sylvia

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Wijnbladeren
Nadia Zerouali

Gevulde wijnbladeren (Yaprak Sarma) met Turkse yoghurt

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip

Leon Mazairac

Open dolmadaki met Khritaraki en garnalen

Leon Mazairac

Wang Langoustine