Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Wit puntje met graskaas
Ramon Brugman

Zelfgebakken zachte witte puntjes met graskaas

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Gepofte zoete aardappel met tapenade

Ramon Brugman

Kaasbroodjes met uien-tomatensalsa

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Ramon Brugman

Tarte tatin van tomaat met geitenkaascrème, sla, bloemen en honing

Ramon Brugman

Krokant gebakken brood met uiencompote en Parmezaanse koek