Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Foe Yong Hai
Ramon Brugman

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar

Chili con carne met merguez worstjes en grauwe erwten
Ramon Brugman

Stoofschotel chili con carne met merguez worstjes en zoetzure ui

Butter chicken met chapata's
Ramon Brugman

Indiase butter chicken met zelfgemaakt platbrood

Gnocchi met pompoen
Ramon Brugman

Gnocchi met pompoenpuree en gerookt spek

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Cannelloni met witlof bechamel en gedroogde ham
Ramon Brugman

Cannelloni gevuld met witlof en rauwe ham

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Ramon Brugman

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Ramon Brugman

Broodje braadworst met zuurkool en home made curry

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Ramon Brugman

Babi pangang met nasi