Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes