Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus