Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbrief
Zoek door de site
Menu
Recepten
Experts
Terugkijken
Rubrieken
Wandelingen
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
(-)
30-60 minuten
(-)
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
(-)
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
(-)
Voorgerecht
(-)
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Zomer
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Ceviche met Nederlandse kiwi
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Garnalen cocktail en petit farcis
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Verse kabeljauw met hollandaisesaus
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Zeewier kokertje met de smaken van het wad
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Winterpostelein met snoekbaarsfilet
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Bisque van Hollandse garnalenkoppen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Insecten pasta carbonara
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gelakte paling met appelstroop
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Open dolmadaki met Khritaraki en garnalen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Mousseline met garnalen en een schaaldierensoep.
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus