Gefrituurde okra met pittige uien-tomaatsalsa en een frisse salade
Sharon de Miranda

Gefrituurde okra met pittige uien-tomaatsalsa en een frisse salade

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Bruine bonenstoof
Sharon de Miranda

Bruine bonenstoof met rijst en rode kool op zuur

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Ovenschotel met makreel
Sharon de Miranda

Kruidige rijst met groenten, roomkaas en makreel uit de oven

Kerriegamba's met jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Gamba's met jasmijnrijst, kousenband en bakbanaan

Croque-madame met een heerlijke witte bonensoep met spekblokjes
Sharon de Miranda

Croque-madame met stevige witte bonensoep

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen