Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

soep van bottenbouillon
Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg