Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain

Alain Caron

Bieten met dressing van sojasaus

Alain Caron

Kabeljauw gemarineerd in olijfolie

Alain Caron

Roodbaars, coquilles en gepofte quinoa

Alain Caron

Shii-takes met kabeljauw, gamba’s en inkvis.

Alain Caron

Visschotel met een saus van strandkrabben

Alain Caron

Scholfilet en pietermanfiler