Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

pompoensoep
Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!