Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

pompoensoep
Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten