Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington

Nadia Zerouali

Gevulde druivenbladeren

Wijnbladeren
Nadia Zerouali

Gevulde wijnbladeren (Yaprak Sarma) met Turkse yoghurt