Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Nadia Zerouali

Midden-Oosterse mujadara met aubergine

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma