chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Steak tartare met fruitsalade

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Belgisch kervelsoepje

Leon Mazairac

Borrelplank van wilde eend met vijgen

Leon Mazairac

Insecten pasta carbonara

Leon Mazairac

Gelakte paling met appelstroop

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus