Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Alain Caron

Recept met Nederlandse truffels